28 Mart 2024, Perşembe
spot_img

2019 ‘TNS Kulüp’ ile ayrıcalıklar yılı olacak

Türk Nippon Sigorta, ‘TNS Kulüp’ uygulamasını acentelerinin hizmetine açıyor. Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, uygulamayla birlikte acentelerinin yurt içi ve yurt dışı seyahatlerden, sosyal yaşama ve sağlıktan eğlenceye kadar birçok farklı avantajdan yararlanma fırsatına kavuşacağını belirtti.

Baturalp Pamukçu
Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu

Türk Nippon Sigorta, geçen ay itibarıyla çalışmalarına başladığı “TNS Kulüp” uygulamasıyla acentelerine ayrıcalıklarla dolu alışılmışın dışında bir dünya sunmaya hazırlanıyor. “TNS Kulüp” uygulamasıyla ilgili detaylara değinen Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Türk Nippon Sigorta olarak iletişime açık ve sektörde fark yaratan bir sigorta şirketi olmaya her daim özen gösteriyoruz. Bu düşünce ile birlikte, 2019 yılındaki ilk güzel haberimizi hayata geçirmeye hazırlandığımız ‘TNS Kulüp’ uygulamasıdır. Şirketimizle aktif olarak çalışmalarını sürdüren tüm acentelerimizin farklı alanlarda çeşitli kazanımlar elde etmelerini hedefliyoruz. Aynı zamanda, söz konusu uygulama içerikleriyle birlikte, acentelerimizin yoğun çalışma yaşamlarında farklı sürprizlerle Türk Nippon Sigorta ile çalışmanın ayrıcalığını hissedebilmelerini amaçlıyoruz” dedi. Pamukçu sözlerine şöyle devam etti: “TNS Kulüp aracılığıyla acentelerimize çeşitli kriterler çerçevesinde, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerden, sosyal yaşama ve sağlıktan eğlenceye, sosyal sorumluluk projelerinden, ek komisyon haklarına kadar birçok farklı avantajdan yararlanma fırsatı sunacağız. Acentelerimiz bu uygulamayla birlikte 2019 yılını çok daha aktif ve keyifli geçirecekler.”

Acente sayımız 1000 olacak

Türk Nippon Sigorta’nın acenteleriyle büyüyen genç ve dinamik bir sigorta şirketi olduğunu vurgulayan Pamukçu, acentelerden gelen her türlü öneriyi şirket olarak hızlıca değerlendirip, inandıkları her iş için destek verdiklerini sözlerine ekledi. 2019 yılında acente sayılarını 1.000 adete çıkarmayı hedeflediklerini belirten Pamukçu sözlerine şöyle devam etti: “Şirketimizin en önemli dağıtım kanalını acenteler oluşturuyor. Acentelerimizi iş ortaklarımız olarak görüyor ve onları her şeyden çok önemsiyoruz. Şirket olarak bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Üretimimizin büyük bir kısmını en önemli iş ortaklarımız olan acentelerimiz vasıtasıyla sağlıyoruz ve böyle de devam edeceğinin altını her zaman çizmek istiyoruz. Acentelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesi bizim için her şeyden önemli. Şirket olarak, diğer şirket uygulamalarının dışında, acentelerimize karşı farklılıklar yaratan dinamik bir yapı içinde hizmet vermeye çalışıyoruz. ‘TNS Kulüp’ uygulamamızda bu dinamik yapının bir parçasıdır.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER