29 Mart 2024, Cuma
spot_img

Aksigorta'dan Aşkın Risk Haritası

Aksigorta - Askin Risk HaritasiHala Sevgililer Günü telaşı içindeyseniz, sevgilinize alacağınız hediyeyi hala bulamadıysanız ya da seçenekleriniz başdöndürücü bir hızla değişiyorsa, nasıl bir kutlama yapacağınıza hala karar veremediyseniz Aksigorta sizin için 10 güzel öneri hazırladı. Sevgilileri neredeyse St. Valentine’den beri uygulanan klişelerden uzak kalma konusunda esprili bir dille uyaran Aksigorta’nın Sevgililer Günü’nü şenlendirecek 10 önerisi şöyle:

En azından 15 Şubat’ı dene
Sevgililer Günü’nde sevgililer ikiye ayrılır: Evlenme teklifi bekleyenler ve evlenme teklifi organizasyonuna kalkışanlar. Yılın en aşk dolu günü diyerek 14 Şubat’ta evlenme teklif eden binlerce insandan biri olma, aman!
Öneri: Sıradan bir akşam yemeğini, birlikte yaptığınız bir hafta sonu yürüyüşünü romantik bir teklifle birleştirmek gibisi yok!

Bilmediğin yemeği yemeyeceksin
Şehrin en gözde mekanına henüz gitmediysen, ne olur Sevgililer Günü için orada rezervasyon yaptırma. Nice iyi niyetli sevgili, nice 14 Şubat’ta hesabı görünce cüzdanlarının köşesinde bozukluk aradı durdu oralarda, yapma.
Öneri: Evinde, kendi ellerinle hazırladığın spesiyallerden daha kıymetli ne olabilir? Sakarlıklar, gülüşmelere sebep olur o kadar!

“Sıradaki şarkı biricik aşkıma”
Şubat’ın yarısına gelindiğinde radyolarda bir kalpli, sevgi pıtırcıklı hava eser. Aşk şarkıları çalar peşi sıra. Sen de aşka gelip sıradaki şarkıyı sevgiline göndermeye kalkma. Bu zamanda radyodan şarkı istemek mi kaldı!
Öneri: Favori şarkılarınızdan oluşan bir Youtube listesi hazırlamaya ne dersin? Bir de minik video çeker, iki güzel söz edersen mis gibi olur!

“Seviyorum ama kimi?”
Başlık bile rahatsız etti değil mi? Şiir gibisi yok yeryüzünde; hem romantik hem hüzünlü hem aşk dolu dizeler seni anlatabilir. Lakin sevgilinin ismindeki harfleri başa alıp şiir yazmaya kalkma. O akrostişler “hatıra defterleri”nde kaldı!
Öneri: Sizin için özel şairlerin, sevdiğiniz şiirlerini bir kitaba dönüştürmeye ne dersin? Aşkınızın antolojisi olur, nesillerce okunur!

En kalabalık caddenin hep kalabalık buluşma noktası
Evet, sevdiğin insanla o gün mutlaka herkesin sözleştiği o yerde buluş. Buluş ki, elinde çiçeklerin, hediye paketlerinle birlikte, onlarca senin gibi aşık insanla bekleş!
Öneri: İlk buluştuğunuz kafe, onu ilk öptüğün sinemanın önü… Daha size özel, daha sakin bir yer sana da daha makul gelmiyor mu?

“Bu çiçekler aşkımın ifadesi”
“Ve bu ifadeyi bütün iş arkadaşların görsün istiyorum” der gibi her 14 Şubat’ta onun ofisine çiçek göndermek oluyor mu? Gerçi kadınların %17’sinin Sevgililer Günü’nde kendine çiçek gönderdiğine dair bir istatistik var ama buna inanmak istemeyiz. Üzmeyelim birbirimizi…
Öneri: Mevsimin mis gibi kokan çiçekleri var, şebboylar, fulyalar… İlla çiçek alacaksak en gözdesi orkideler? Daima sevilirler.

Başbaşa kalalım derken
Hadi mekan değiştirelim, lüks bir otelde romantik bir akşam geçirelim dediniz. E herkes aynı planları yaparken oraların sakin olması beklenebilir mi? Otelin terasında bir nevi planlanmamış Sevgililer Günü partisi! Kaç kaç kaç…
Öneri: Ailenin, arkadaşların şehre yakın yazlığı, şehirden uzaklaşmanın en sessiz, en konforlu biçimidir. Benzersiz!

Her sene aynı kazak mı?!
Tamam ne hediye edeceğini bilemiyor, aradığın şeyi bulamıyor olabilirsin. Gidip gidip de kazak alma ama mesela.
Öneri: Sevgilin kendine gönlünden geçeni alabilsin diye bir hediye kartı al, onun da yüzü gülsün, senin de.

Yine yakmış yar mektubun ucunu
Mektup başlı başına mesele. Hele ki bu devirde. Ola ki, ona bir mektup yazmaya karar verdin, ne yazarsan yaz, mektubun ucunu yakmaya filan kalkma. Onlar annelerimizin, babalarımızın anılarında güzel. Sakın.
Öneri: Sevgililer Günü’nde başla, bir hafta boyunca her sabah ona karşı hissettiklerinden, anılarınızdan söz eden e-posta’lar yaz. Denemeye değer!

Eve, arabaya değil; bana!
Evliyseniz, evliliğiniz birkaç yılı da devirdiyse bazen hediye seçiminin dengesi kaçabiliyor. Eşine mutfak robotu alan da var, otomobil parfümü de. Fakat hani bunun aşk kokusu? Evin, arabanın ihtiyacını, lütfen bugün aradan çıkarmayın. Lütfen.
Öneri: Uzun zamandır kendisine almayı planladığı şey hayat kurtarır. Onun aradığını sen bul, sevgilini mutluluktan havalara uçur!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER