20 Nisan 2024, Cumartesi
spot_img

Adana yemeklerine düşkün, ama İtalyan yemeklerini de iyi yapar

Sektörde faaliyet gösteren başarılı şirketlerden birinin yöneticisi, yöresel yemekleri yemeyi sevdiği kadar, iyi yemek yaptığını da açıkladı. Şirket Genel Müdürü, yemek sevdasını Mutfak Sanatları Akademisi’nden mezun olarak taçlandırmış…

Hayatımız Sigortalı dergisine sektörün yanı sıra ilgi alanları ve zevk aldığı işlerle ilgili de konuşan Sigortayeri Genel Müdürü Cüneyt Tanrıverdi, yöresel yemekleri sevdiğini ama İtalyan mutfağı konusunda da uzman olduğunu söyledi.

Aslen Adanalı olan Cüneyt Tanrıverdi, her Adanalı gibi yemek yemeğe çok düşkün olduğunu belirtti. Kebap, et, balık, Çukurova yöresinin acılı yemekleri ve yörenin meşhur ‘halka’ ve ‘şam’ tatlısını çok sevdiğini ifade eden Tanrıverdi, aynı zamanda iyi yemek yaptığını kaydetti. Hatta kendisinden öğrendiğimize göre, Mutfak Sanatları Akademisi mezunu olan Tanrıverdi, İtalyan mutfağı konusunda da uzman.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER